lördag 31 januari 2009

Grunge nr 134, 16/365


Ledig lördag med tråkigt väder är perfekt för lek med photoshop. Yngsta dottern är förvandlad till Grunge med hjälp av textur, ökad kontrast och ljus. Vill ni prova så finns det en bra guid på moderskeppet.se. Det här var riktigt roligt! Perfekt för porträttfoton. Trevlig helg 8`)

Lazy Saturday with dull weather is perfect for playing with Photoshop. Youngest daughter is turned into Grunge using texture, increase contrast and light. Would you try, there is a good guide in moderskeppet.se. This was really funny! Perfect for portrait photography. Have a nice weekend 8`)

6 kommentarer:

Maria Thorbjörnsson sa...

Ja ha det så bra du med-har ni invigt matsalen...........
Såg du det nya Temat jag presenterat på trädgårdsbloggen
Ha det

Maria Thorbjörnsson sa...

Jo Lotta-jag skickade först meddelande till Camillas Foto att jag ville vara med och då la hon in mej i sin lista- men det blev i TRÄDGÅRDSDAGBOK och det e helt ok
Sedan ska nog bilderna läggas in den siste i varje månad-men jag lägger in januaris bild imorgon
Du hittar henne i min vänlista till höger -ska också lägga in länken direkt till hennes tema i högerspalten
Åh det blev mycket

Ruben sa...

Huuh, och jag som inte vet vad Grunge är!!! Vore kul att se före och efter. Intressant bild, jag undrar, för jag begriper inte riktigt, vad du gjort. Ha det gott! /Ruben

Ninni sa...

Visst blir det lite mera liv i bilderna med textur, brus och diverse ting. Roligt är det också. Lyckat resultat tycker jag, men orginalet är det ju heller inget fel på.
Ha en skön söndag!
Kram Ninni

Maria Berg sa...

Grunge - visste jag inte heller vad det var innan jag googlad det och pratade med min man - jag tycker allt du har fått till det.
MB

Ps. Det är bra att ha barnen där som modeller - när man skall foto!

Anonym sa...

I like the result!