lördag 7 februari 2009

Graffiti nr 126, 28/365
Folkets konst passer väl bra för den här bilden. Återigen har jag svår att välja hur jag skall beskära bilden.
Allt beror ju vad jag vill visa eller? Dessutom blir jag knasig på den nya laptop:ens bildskärm, den visar färger annorlunda än den gamla - allt är så blått..... hur jag än försöker så kan jag inte ändra färgen - någon som har ett tips? Jag får titta på bilden på den "gamla datorn" och se hur de blev ;)

4 kommentarer:

Maria Thorbjörnsson sa...

Gomorron på dej-tacka vet jag gamla hederliga skärmar som visar "rätt" färger-håller med om att allt blir "blått" när jag tittar på bilder hos vänner-men här ser det jättefint ut..........

Maria Berg sa...

Jag tycker du skall beskära ännu hårdare, precis som med vattnet. Skär så att det inte syns något av det svarta klottret så får du en härlig bild.

Men det är som du sa vill man visa hur det var på hela väggen så är det första bilden men skall du ha en "fin" bild - beskär!
MB

Bea sa...

"Folkets konst" ser man lite här och var här i Vasatrakten också. En del är vackra, andra inte, men din bild är ju en färgklick och visst är det en form av konst (bara den görs på rätt plats).
Du undrar om beskärningen, men det är precis som du skriver, beror på vad DU vill visa :)
Den blå nyansen fick även jag på min nya laptop i bilderna och gick över till den gamla datorn för att kolla, men nu är även den ett minne blott.
Speciellt blåa och röda färger ger inte den riktiga nyansen - varför vet inte jag. Något med färgschemat i datorn!?
Ha en fortsatt trevlig kväll! /Bea

Anonym sa...

You have some pretty nice graffiti there!