onsdag 4 februari 2009

Vatten/water 352, 25/365
Jag funderade först på Hjälp önskas! nr 147 för jag tycker det är svårt hur jag skall beskära bilden. Ibland tycker jag det behövs mer information för att se vad bilden föreställer - här ser ni att det är ett vattenfall. Om jag beskär och lägger in den här bilden:

I thought first of Help wanted! No 147 for I find it difficult how to crop the image. Sometimes I think more information is needed to see what the picture depicts - here you will see that there is a waterfall. If I prune and add this picture:


Då ser ni vatten, en trädgren med istappar på - så vad tycker ni? Vilken bild är bäst beskuren? Tacksam för hjälp :)

Now do you see water, a tree branch with icicles on - so what do you think? What image is best curtailed? Grateful for the help:)

11 kommentarer:

Maria Thorbjörnsson sa...

Kan inte säga vilken-för jag tycker ju att det e så roligt att du faktiskt kan luras lite med dina bilder
Må så gått

Anonym sa...

Båda är förstås fina, men jag gillar den andra beskärningen (?) bättre. :-)

Anonym sa...

jag gilalr den övre där man ser vattenfallet men bägge bilderna är riktigt bra.

Ninni sa...

Min favorit är nummer två. Den blev mycket fint beskuren och blicken koncentreras till vattnet och grenen. Snyggt!

Bea sa...

Vackert vattenfall, önskar att jag hade ett i närheten också, för just vattnet och istapparna är ju alltid spännande foto-objekt.
När du önskar "bildkritik" svarar jag såhär: Den undre bilden är bättre pga att du fick bort järnbalken ovanför vattenytan och mera fokuserat på grenen med isbildningen och vattenströmmarna bakom är alldeles tillräckliga.
Ha det gott! /Bea

kirsti sa...

Fina foton igen, Lotta! Jag gillar den nedre bilden mest, den är mer "spännade" eftersom man inte ser varifrån vattnet forsar fram.. och grenen träder fram mer..riktigt häftig bild, faktiskt! :)
Ha det bra!
/Kirsti

Njut i din trädgård sa...

jag gillar den övre bäst! varför kan jag inte riktigt säga. Kanske för att man ser mer av skummet också.

Maria Berg sa...

Du läser mina tankar. Jag tycket det störde med järnbalken precis som Bea uttrycker det.
Den nedre bilden blev helt fantastisk!!!!
5 av 5 möjliga.
Bra Lotta!
MB

Nässelblom och choklad sa...

Otroligt vackert har det blivit. Jag tycker att det beror på hur och var bilden ska användas. Bild 2 är supersnygg, men vill man berätta lite mer om miljön är nr 1 bäst. Det är också en snygg bild.

Moa sa...

Nu har jag tittat ikapp mig här.. oj vad läckert du fotar, och jag gillar verkligen både grafittibilderna och denna med forsen.. de beskurna är skitsnygga tycker jag.. kramiz..

Rajson sa...

Gillar också den andra!
Tar bort mycket av det som distraherar i första. Man behöver inte veta allt runt, blir mer spännande.Mer sug i bilden, snyggt!