tisdag 17 mars 2009

Annons nr 9, 52/365


Alltså - om jag inte vet vem jag är eller hur jag skall vara - då går jag till Apoteket och slösar pengar och får hjälp med att vara den jag är! Knasigt.....

9 kommentarer:

Anonym sa...

Yes Lotta! Lätta på plånboken och känn dig underbar;))!
Fast - det måste vara nåt fel - jag känner mig för det mesta bara dum i 'huvet' om jag blir blåst på 'kulor'...och alls inte underbar...typ;))!

mvh, Anja

Maria Berg sa...

Men vilken idé i dessa moderna tider när man skall göra en resa i sig själv och finna sina inersta känslor -undra vad dom sagt om jag gått fram till disken på Apotektet och sagt - Jag skall finna mig själv, vilka piller skall jag ta då?
Lyckopiller - så finner jag det lyckliga,
Ont i magen piller så blir jag...

Nja - håller med dig den är lite konstig men vilken reklam är inte det.

Jag är inte bara fotograf jag är mamma också...
Hihihi
Bra fotat med träramen där uppe och nere och så är det lite gult ljus lite flum ljus - men det var kanske inte meningen?

Fotomaratonet - vad var det för bilder DU tog?
Hade varit roligt att var med om någon gång.
Sköt om dig,
/MB

Ruben sa...

Ja, det var verkligen en motsägelsefull annons! /Ruben

Annie - Annalunda sa...

Nämen hej Lotta!!! ;)

Vad kul att hitta dig här! Nu måste jag både följa och lägga till dig bland mina favoriter. Här får inte missas något! :)

Så många tack för din uppmuntrande hälsning...blev så glad! ja det känns skööönt nu...och jättespännande...och *gulp*... :)

Kram Annie

haspet sa...

Det är alltså dit man ska gå? Ibland behöver man ju lite hjälp på traven med den känslan och då är det ju bra att veta :)
Blir det någon Stockholmstur till mässan i år? Vore kul att ses något i så fall. // Kram Peter

Moa sa...

Knas knas.. ja du de hittar då på.. som om inte vi var underbara nog.. *ler*.. ja vi kanske behöver lite smörj i fejset ibland då.. =). Ha en skön kväll.. kramiz

Randi sa...

Smart va?! Är det verkligen en RIKTIG annons??? Det hade ju varit mer spännande om man kunde gå till apoteket och be om lite piller för att bli någon annan...*ler*
Kram Randi

Olga T sa...

Är lite kluven till apotekets annonser. Gammeldags? På ngt sätt ska inte apoteket annonsera känns det som....å andra sidan varför inte?? Velig? Ja!

Njut i din trädgård sa...

urkass reklam - urbra inlägg!