torsdag 5 mars 2009

Löv nr 168, 49/365


Jag som inte skulle visa mer vinterbilder nu när våren har kommit MEN Bambun i min trädgård är vacker om vinter, de gröna bladen har så vacker form och under snöfallet, samlade bladen upp pudersnön.

I would not show more winter pictures now that spring has come, BUT Bambun in my garden is beautiful on the winter, the green leaves are so fine and snöfallet, single sheets up powder snow.
8 kommentarer:

Ruben sa...

När man fotar bambu är det nog det enda raka att ta en detalj som du har gjort! /Ruben

Anonym sa...

Håller med dig Lotta om att bambun är tjusig året om!
Fin bild!

mvh, Anja

Maria Thorbjörnsson sa...

Jo visst e våren på gång-men några vinterbilder blir det nog till
Må så gått
Maria

Anonym sa...

Bambu är vackert året om tycker jag!

/Caroline

Olga T sa...

Bambu gillar jag skarpt. Har en i min trädgård.
Fastnade för ditt foto, Passage, här nedan. Mycket känsla i det fotot!

Rajson sa...

Snyggt med det gröna mot de bruna tonerna i bakgrunden!

Maria Berg sa...

Hoppas innerligt att du har en underbart helg hos Linda och kan göra det du vill - sköt om dig vännen och vila det du behöver - så fortsätter vi njuta av dina bilder. MB

Ruben sa...

Sommarflox är vackra men egentligen har jag inte kommit på knepet med dem ännu, för varje planta vill gärna lägga sig så de kräver uppbindning. Men fröna är köpta i Mexico, så det är lite nostalgi inblandat i det hela.
Jag har inte sått 'Linné' ännu (liksom en del annat). Tänkte vänta till slutet av mars. Min dotter och man och mitt första barnbarn, som jag ska få träffa för första gången, kommer hem snart och blir hemma till slutet av mars, så jag väntar med fler sådder till dess de åker hem så jag kan bre ut mig ordentligt med mina sådder. /Ruben